SKRIVET: 2011-08-28, kl 19:02:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kräftskiva hos kusinerna! :)

Hej,hej bloggen :)
Här skulle jag ta ett kort på Linus då da, men då kom linslusen Alicia ♥
Alla ville ha chips då :)
Hahahahaa man kan undra vad vi sysslar med här då :)
Linus,Viktor,Alicia och jag :)

I går var jag hos Viktor och Linus på kräftskiva. Det var kul, och sen åkte jag och Alicia med Matilda in till stan så i natt sov Alica över hemma hos mig! :) Idag gick vi och handlade och sen lagade vi mat ( pastasallad) och det var gott. I morrn börjar skolan igen då, och på Onsdag ska vi iväg på lägerskola till sjötorp, vi ska cykla där i från och tälta på en camping i forsvik och sedan ska vi fortsätta cykla ner till karlsborg och gå på en rundtur på karlsborgs fästning och sen åker vi hem tror jag, men det ska bli skojjit och då tror jag att alla lär känna alla lite bättre i nya klassen :)
Ha det bäst// klara♥

SKRIVET: 2011-08-26, kl 13:02:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

hejan svejsan!!! :)

Hejsan!
Idag har jag fått min mac så sitter med den nu. efter skolan klockan 3 ska vi spela brännboll med alla ettor på skolan! i morrn ska jag åka ut till mina kusiner viktor och linus i fåglum på kräftskiva. vi skulle nog sova över där så att Martin kan åka direkt ner till Göteborg sen på söndag och kolla på nya lägenheten!
Nu sitter jag i skolan och har en halv timma kvar till nästa lektion som är historia och sen laddar jag om inför brännbollen, för vi ska ju självklart se till att vinna! ♥ skriver mer sen! :)
Ha det bäst// klara♥

SKRIVET: 2011-08-24, kl 16:51:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

DLG!!!

Hejsan bloggen!
Idag har jag vart på skolan, började i måndags i den nya klassen och åkte vi till framnäs och deltog i byråns bravader! det var volleyboll,fotboll och kubb som alla samhällsklasser i byrån mötte varandra i! sen var vi tvugna att simma 200 meter innan vi fick sluta så att vår gympa lärare kunde se att alla kunde simma, nu har jag kommit hem och i kväll ska jag tillbaka till skolan och kolla på film i aulan med alla ettor! på fredag blir det mera skojj för på är det brännbollsettan borta på lidåkersplan och då har vi (SA11a)planerat att vinna såklart!!!!
Ha det bäst! / klara ♥

SKRIVET: 2011-08-24, kl 16:41:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis Martin 20 år!!!!

Martin fyllde 20 förra veckan så jag och Maja gjorde en awsome tårta till honom! den föreställer Dezziere av sockerkaksbotten,sylt,anans,grädde med karamellfärg och choklad godis, Bozze av sockerkaksbotten han också med sylt och ananas och grädde med vispat lakrits strössel och mera lakrits strössel på! p.s dem gröna prickarna i bozzes "päls" är växter och sånt som han alltid lyckas fastna i när han är ute!!! ♥
ha det bäst// klara

SKRIVET: 2011-08-15, kl 17:08:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tja allihop!!!

Hejsan bloggen!
I lördags kväll var jag ute i stadsparken och kollade på utomhusbio med Ella,Ida och Jossan och sen mötte vi en massa goa folk där borta sen oxå förståss! vi kollade på Grease och satt på marken och hade en massa filtar för det var rättså kallt ute!!! Igår var jag med Ella,Ida, Jossan och Henrietta och kollade på film och så hemma hoss Jossan sen på kvällen kom Josse.o en sväng oxå och jag och henrietta tog en promenad för att rasta personliga Persson
(Henriettas hund)! Idag har jag varit uppe på kinne kulle i råbäckshamn för det kom två bussar med gymnasielärare från ollebergsgymnasiet som jag,Maja och Pappa guidade i stenhuggeriet. efter det åkte vi upp till kinne kulle gården och käkade lunch så nu har jag nyss kommit hem igen och nu tänkte jag städa lite på mitt rum så jag skriver mera en annan dag!!! ♥
HA DET BÄST//klara ♥

SKRIVET: 2011-08-13, kl 14:42:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

♥Uppsala♥

Jag och Maja tog en sväng till Uppsala i några dagar för att sedan hämta pappa på ryggkliniken i strängnäs på vägen hem! Och i Uppsala gick vi runt i stan och kollade på domkyrkan, gick på konstutställning i orangeriet i botaniska trädgården och var inne en tur i slottet. vi passade också på att gå på bio två gånger och såklart så kollade vi på harry potter i 3D och den var göra bra ju!
här kommer lite bilder!!!! :)

hahahahaha

några av bilderna från utställningen i orangeriet!
kossan är coolast tycker jag ♥
här har jag och Maja lagat mat! past med spenatlax och
sockerärter och tomat risnudlar med curry kyckling gryta,
minimajs,vattenkastanjer,bönor och tomat
här har vi gått till uroxen och käkat istället för att vi är lata
och inte orkar laga mat!
Uppsala domkyrkan!!! :)

läs mera här

Ha det bäst// klara♥