SKRIVET: 2011-12-28, kl 20:19:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bara tre dagar kvar till nya året börjar...

Hejs svejs!!! :D Idag är det 28:de December och och bara tre dagar kvar till år 2012, och det finns fortfarande ingen snö ute så det blev tyvärr ingen vit jul i år och det är lite trisst tycker jag. På jul var hela familjen hos mormor i Värmland, och kusinerna Johan och Julia och moster Berit kom dit på julafton också. Sen kom tomten också förståss. Jag fick lite nya kläder av tomten, och bland annat en mysig mössa som jag tar med mig till idrée på sportlovet, när vi ska ge oss ut i backarna med skidor.På nyår ska mamma och pappa till deras kompisar som vanligt, och dem vill ju självklart att jag ska följa med, men jag hade tänkt att va med Moa då istället. Det blir nog lite mat, och sen går vi väll fram till torget vid tolvslaget såklart.
Idag har mamma använt sin födelsedags present som vi gav henne i Juni, nämligen en trerätters middag. Så jag, Maja och Martin har lagat mat hela dagen. Till förrätt bjöd vi på snittar med mozzarella, körsbärstomater, kryddkorv och gröna oliver. Varmrätten blev en grekisk köttfärspaj, med köttfärs, vanliga tomater, soltorkade tomater, krossade tomater, feta ost, svarta oliver. Efterrätten stog jag för, och jag gjorde en kladdkaka, och testade samtidigt ett recept ur Majas nya kokbok som hon fick i julklapp av tomten. Mamma och Pappa blev nöjda och nu är jag verkligen mätt.
Igår var jag hos frisören och klippte av håret en bit, för det var så himla slitet, sen va jag och Maja med på uteritten i stallet, och det va kul. Då fick Maja även se det nya stallet som dem har byggt, och det är ju super modernt nu. I morgon ska jag åka skridskor med Moa i ishallen, och så ska jag, Maja, Martin och mamma gå fram på stan och köpa varsitt nytt par jeans som en försenad julklapp. Det blir säkert bra, men nu har jag inte så mycket mer att säga...förutom att jag kan berätta att jag lyckats lära mig att lösa en rubriks kub... :D HA DET BRA// Klara ♥KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: